Dagens Postbilder Skriv för oss - Skriv för oss

BJ Nilsen letar efter individer med talang med en vana av att skriva innehåll som inte nödvändigtvis passar deras skriv stil. Det här betyder att vi vill ha kreativa skribenter som kan bidra relevant information till vår nisch utan att ha svårt att anpassa vår marknads behov.

Vi vill ha flexibla skribenter som har möjligheten att ge röst till vår nisch som säkerligen kan locka uppmärksamheten av våra möjliga kunder.

Att skriva är inte nödvändigtvis ett enkelt jobb. För det mesta kan det vara helt svårt att bemästra och speciellt ifall ämnet inte är något som du är van med att skriva om. Det är anledningen till varför vi inte vill ha skribenter som ger upp lätt.

Istället vill vi ha dem som är ivriga att lära sig, ivriga att växa och kan offra lite av sin tid för att lära sig om allt vi gör och vad BJ Nilsen representerar.

Om du har den här sortens kvalitéer, vill vi att du ska jobba med oss. Först behöver du visa din dedikation och ditt engagemang till att förbättra dig. Låt oss veta hur preserverad du är genom att följa kraven av den här ansökan. Om du klarar att imponera vårt lag, kan du börja så fort som möjligt.

Se till att du läser allt så att du inte missar något. Det här är vad vi vill att du klarar. Du behöver skriva en artikel som liknar vår marknads nisch. Du behöver komma på en intressant titel som fängslar läsarna.

Du behöver en kropp som har relevant information och tillförlitliga källor så att vi vet att vad du säger är sant och exakt.

Sluta din artikel med en bra slutsats. Det här borde ge våra läsare klarhet efter de har läst hela artikeln. Det här kan låta lite svårt men om du är någon som kan tänka kritiskt och har förmågan att anpassa sig till situationer, är vi självsäkra att du kommer att kunna göra allt på nolltid.